2 - 0 mod Elipse


SLAP testkamp

Så fik vi spillet testkamp. Vi stillede med følgende spillere:

enceladus
Pind
cone-
steady
arist

Vi mødte en broget flok af admins, heriblandt TN1AP og MOYTEN. Jeg husker mappet som værende inferno, men jeg kan huske forkert, det er jo trods alt mere end 5 minutter siden vi blev færdige. Dog kan jeg huske lidt omkring kampen.

Gunround som CT på inferno ender ud i en neck and neck situation og den taber vi desværre. Her startede vi en blandet side. Vi havde en frisk Pind på holdet, som følte at en offensiv vandring i gangene måtte være det klogeste man kunne udføre, når man nu havde fået våben. Det virkede da også fortrinligt og vi fik hentet vores første runde. Herefter gik det så som så og vi endte med at vinde 9-6.

Gunround som T var lidt et mesterværk der aldrig blev spottet, desværre. Vi lader den stå ukendt. Derefter gik det lidt kage. Vi mistede umådeligt mange mænd i vores ecos og de spillede da ganske pænt. Som runderne gik forbi os kunne vi se, at en af vores medlemmer ikke helt kunne følge med. Pind lå i bunden med 0-7 og var ved at blive lalleglad. Han fik dog hentet et par frags og vi vandt 10-5.

Alt i alt 19-11, tak til SLAP admins.

Herefter faldt snakken på hvilken division vi godt ville i og her måtte vi presse på for at få lov til at komme i tredje division. Vi ville gerne have været i første, men er ikke gode nok. Så må vi jo bare bevise vores værd.

Kommentarer (1)

- SpIn|Steady, 13/04 2008 - 00:33

#1 af Ximinez @ 18:33:25 - 03/09/08


Flere nyheder!! :)

Dit navn: *

Din email:

Din kommentar: *

Felter markeret med * skal udfyldes.

Tilføj kommentar

Antal besøgende: 1029820