2 - 0 mod Elipse


Kampedetaljer for Counter-Strike-kampen mod Elipse

Dato

2008-09-15

Modstander

Elipse

Turnering

SLAP

Resultat

2 - 0

Lineup

steady, savO, arist, MiniMeth og enceladus

Rapport

Så kom der endnu en SpIn kamp. Her vil jeg godt undskylde overfor min svigerfamilie, som jeg har fået en masse hjælp fra de sidste dage. Jeg har nu, 2 dage i træk, været nødt til at gå fra aftensmaden som den er blevet serveret, grundet SLAP kampe. Det er bare ikke god stil gutter, lad være med at gøre det. Altså, jeg spiller i stedet for Meth-X og fjerner alt, som jo er sædvane efterhånden.

Nå, men vi skulle jo spille mod elipse, imens min gratin blev kold. Det hele skulle foregå på inferno og nuke, det er som om vi har prøvet det før.

Vi starter med inferno.

Her gav vi los i kniferound og vandt for en sjælden gangs skyld. Først skulle MiniAllan dog lige svine Lasse en smule, til trods for at Lasse vandt runden – ungdommen skal lære sin plads! Da vi vandt knife valgte vi CT fordi vi allerede stod der, vi foretrækker ikke sider – kun savO der vælger Mysse og JAFARs side hver gang, vi går ud fra at det er mænd. Vores CT side bar præg af godt b-spil fra arist og savO, specielt arist og faktisk slet ikke savO. Tak arist. På A var der en god awp fra MiniAllans side og enceladus blev solgt igen og igen, men en stærk faktor til trods for det. Jeg topfraggede i mine drømmer.

Vi vandt i øvrigt 12-3

Så skulle vi lege T og det gjorde vi super. Lasse er bare voldsom med tacs når han ytrer sig og det gik jo ret godt. Vi spillede fantom fra start til slut og kom hurtigt foran 4-0 og vandt derved 16-3. Tak for map, jeg spillede bedst.

Så kom nuke og det map spillede vi vildt godt på i går, men i dag, der kunne vores T side ikke rigtigt overhovedet noget. Vi spillede som en sæk kartofler og savO skal lære at holde sin kæft og måske kunne jeg tage et kursus i at holde kæften lukket også.
Vi taber knife, som altid, næsten. Herefter står den på ganske enkelt horribelt holdspil. Vi spiller ikke engang godt individuelt. Det fører til, at jeg begynder at bitche lidt over tacs, som før nævnt og så bitcher savO lidt over mig, som den bitch han er. Lige efter bitcher savO lidt over tacs og så sætter jeg kvinden på plads med god stil. Vi ryger rundt hver runde og jeg kan ærligt talt ikke huske noget som helst af denne side, andet end vores indbyrdes bitching. Vi er bagud med vildt meget, men ender med at få 3 runder.

3-12

Herefter står den på CT siden og vi skulle vise brændspil. Vi vælger noget atypisk at sælge b1 helt indtil der er plantet og så fjernede vi ellers alt. Jeg startede med at face en! VILDT. Vi tog runder som var vi besatte og endnu en gang viste arist flot spil. SavO lavede ikke andet end bombfrags og derfor havde han mange af den slags som arist og enceladus normalt har. Vi havde godt nok mange clutch rounds. Blandt andet havde vi ence der listede ind af gaten i en meget afgørende runde og fik nakket sidste mand. Der var spænding på lige til det sidste, men vi vandt i vanlig stil med 16-14, sådan et resultat skal der vidst bare være i vores kampe.

13-2

Kampen var god og Elipse udviste fine smil undervejs og spillede da også ganske pænt, men vi havde det fornødne held og brede smil til at vinde. SavO kårer JAFAR og Mysse til MVPs. Tak for kampen mennesker.

Antal besøgende: 1039933