2 - 0 mod Elipse


Kampedetaljer for Counter-Strike-kampen mod Texaspoker-eSport.dk

Dato

2008-09-14

Modstander

Texaspoker-eSport.dk

Turnering

SLAP

Resultat

2 - 0

Lineup

Meth-X, steady, enceladus, savO og arist

Rapport

Referat af kamp mod TexaseSport-poker.dk

Jah, så sad vi ellers lige klar til CS-kamp. Vi har ikke spillet med mig på holdet i godt 14 dage og jeg stinker uhæmmet, desværre. Ikke desto mindre så sad vi klar alle sammen, men pludseligt så ville cones maskine have sådan noget virus noget ned og han måtte derfor opgive at få sin maskine til at virke – Meth-X to the rescue.

Det er efterhånden et krav, at vi skal tabe de kniferounds – vi synes det er noget pis. Vi tabte da sjovt nok også den første på inferno og måtte starte T, hvor vi brugte en gunround yndet af mange og mestret af få. Vi er blandt de mange og tabte jo derfor runden, men det skulle ikke holde os fra at lade eNceladus tage vores 2. runde, eco. Lasse spillede en v-i-l-d kamp. Runderne gik ret nemt hjem og ved en af dem dør undertegnede i midten til endnu en random deagle. Den fik Lasse (ence) til at hunte street og her stod han bag blå dør idet en CT går ud af døren og Lasse bliver fanget. Herefter misser han 7 skud igennem døren på CT’en og han bliver derefter knifet – klap klap.

Vi vandt vidst nok 10-5 og det var meget fint for os og vi var vældigt tilfredse.

På den anden side skulle vi stinke noget så uhæmmet. Vi kom ret langt bagud tror jeg. Det var noget med 1-6 eller sådan før end vi tog os sammen og fik dem sat på plads. Højdepunktet her var klart da jeg fik fjernet en mand nede på sliske igennem væggen. Jeg havde bevæget sig ned i midt på klogeste vis efter Lasse noget ubetydeligt havde fjernet 4 CTs med headshot fra en deagle – oneshot vidst nok. Det var ret underholdende. Vi vil i øvrigt godt have demo af mit frag.
Denne side ender desværre kun 6-8.
Inferno ender derfor alt i alt 16-13 til SpIn.

Så skiftede vi til nuke, hvor jeg virkelig bare har været enormt ringe i lange tider. Sådan meget mere end på alle andre maps. Det har været helt vildt og det er SpIn holdet godt klar over og de lader mig vide det. Specielt Lasse lader mig vide det – tak for knife i spawn og jeg er sikker på, at de andre du fik det gjort ved også synes det er <3. Nå, men i denne runde var der vel ikke så mange positive højdepunkter til trods for udfaldet. F.eks. lod jeg en mand gå igennem safe til ryggen på yard, hvordan det skete fatter jeg ikke. Nå, men jeg fik da solgt savO – the humorless girl.

Siden ender 13-2 og jeg blev nummer to på scoreboard.

Sidste side skulle vise sig at være en formsag, troede vi. Vi vinder gunround og så f-a-c-e-r en af dem mig med deagle fra T rød til vinduer. Vi taber så 2. runde, da holdet ikke kan klare sig uden mig. Men vi vandt da og kampen sluttede.

Vi vandt 16-6.

GG Texaspoker-eSport.dk og tak til JAFARR, som savO udråber som MVP. Følg med i næste uge hvor savO kårer endnu en MVP.

Antal besøgende: 1044203