2 - 0 mod Elipse


Kampedetaljer for Counter-Strike-kampen mod 187

Dato

2008-06-17

Modstander

187

Turnering

SLAP

Resultat

2 - 0

Lineup

steady, arist, pind, enceladus, holbek

Rapport

Vi skulle møde 187. En klan som jeg, steady, husker fra for lang tid siden på diverse FFA-servere. Vi forventede endnu en gang, at vi ville gå ind og være lidt ovenpå, hvilket måske kunne have sat os op med en lidt for stolt attitude, men velvidende, at arist var med på holdet, så skulle 187 nok få deres frags, eller vi vores TKs. Der var jo, som de fleste ved, fodbold denne aften, derfor stillede vi med Holbek i stedet for savO, der så fodbold, sjovt nok... haha.

Kampen startede på de_nuke hvor holbek og pind var vilde i kniferound. Herefter blev vi på, måske klogt, blivende på CT siden. Her vågnede team SpIn op til dåd og fjernede al mulig modstand. Der er ikke så meget at highlighte andet end nogle offensive taktikker der fungerede ganske okay. Vi lod slippe igennem på rampen et par gange, men det var bare for at styrke de andres selvtillid. Vi vandt siden 14-1.

Herefter skifter vi til T og skal køre vores gunround, som ikke fungerer vildt ofte, men denne gang var det pind, der skulle lege alene og det virkede. Vi vandt gunround og anden runde gik også ret godt for os, derfor så vandt vi faktisk mappet 16-1. Undervejs på dette map skulle Holbek og ence kæmpe om topfraggerstatus og det endte med at være ence, der rendt af sted med guldmeldaljen.

Så stod den på inferno. Her starter vi jo så selvfølgelig på T-siden og det er bare en side, som vi ikke mestrer når vi er langt foran – fragliderlige. Vi kommer hurtigt bagud og de får raget 5 runder til sig før end vi får rigtigt fat. Herefter giver dog ikke rigtigt noget væk og siden ender 10-5 til os på inferno. Der var mange flotte præstation, men mest af alt må man nævne Pinds irriterende hurtige awp og ences meget stabile spil.

Som CT skulle der ske ting og sager. Her spillede vi stort set ligeså svingende som vi havde gjort som T, men i aller sidste runde (ved stilling 5-1) vælger vi at rushe dem lidt. Det giver pote da ence fjerner to med et par vanvittige deagleskud og efterfølgende får Pind af uransaglige årsager lov til at knife to i ryggen på vej op mod b i bananen. Han løb i like 5 sekunder bag nummer to efter at have knifet den først – vi grinte en stor del på VT.

Det er rart, at modstanderne i SLAP 3.b er så venlige og godt stemte. Det er sjovt at spille her og vi nyder den gode stemning på vt.
Kampen endte 16-1 (nuke) og 16-6 (inferno).

Antal besøgende: 1044204