2 - 0 mod Elipse


Kampedetaljer for Counter-Strike-kampen mod Clan of Brothers

Dato

2008-06-12

Modstander

Clan of Brothers

Turnering

SLAP

Resultat

2 - 0

Lineup

arist, pind, cone, savo og steady

Rapport

Så blev det tid til dagen hvor team Cone skulle møde team Vimo. Det blev en ganske spændende kamp, lad os da hurtigt få det slået fast. Vi må ærligt indrømme, at vi ikke forventede noget modstand igennem 3. divisionen overhovedet, men det skal jeg lige love for, at CoB ikke helt synes vi skulle opleve.
De tog vores CT side fra os på inferno og det gjorde os en kende nervøse. Jeg ved ikke helt hvad der skete, men jeg kan da i hvert fald konstatere, at cone mod al forventning fjernede 5 mand i vores gunround. De rev os ned på 2on5 og det føltes ikke godt, men cone ville det som sagt anderledes. Hele a site blev raped af herren med de meget feminine træk. Good one on ya. Herefter fulgtes vi godt ad og halvlegen endte 8-7 i vores favør.
Herefter kører vi en okay CT side, hvor Pind faktisk ikke rigtigt kunne spille mere, men han bed tænderne sammen og var kæmpe nice, tak. Vi vandt mappet 16-12 tror vi, men er ikke sikre. Vi spillede ikke vildt godt, men det virkede.
Den stod nu på nuke og vi tænkte, hey easy money, det er jo 3. div. Det var så igen vores fejl. Vimo begyndte at være oprigtigt træls. Han fjernede ca. alt og alle han så og det handlede mere eller mindre om at fjerne ham for os. Da vi var bagud med en 7-8 runder tog vi os lidt sammen og kom tilbage til en e-l-e-n-d-i-g 5-10 score.
Vi skulle nu til at give ekstrem gas og det gjorde vi så. Team cone førte godt an og en velspillende Pind var med til at afgøre det. Vi vandt 16-12.

Antal besøgende: 1044206